Opening hours / Åbningstider: Midlertidigt lukket.

8. maj 2020:

I november 2019 købte og overtog vi en mellemstor bevaringsværdig bygning i en dansk købstad, hvor  vi nu er ved at istandsætte stueetagen til The Woven Heart Art Museum / Julehjertemuseet, med direkte og præsentabel indgang fra gaden gennem hall og reception. 

Det er det eneste af sin slags i verden, vi bygger fortsat  videre på det, så vi er glade for at kunne åbne det igen på et tidspunkt, når vi er klar til det.

Om den fremtidige drift:

Dengang det populære museum var i drift i Tisvildeleje, var der et stort behov også om sommeren for at se det blandt turister og ferierende, hvilket dengang ikke var muligt. Derfor planlægger vi, at der fremover skal være offentlig adgang til samlingen The Woven Heart Art Museum, julehjertemuseet,  i form af bookede rundvisninger det meste af året rundt, også om sommeren. Bookingen og betalingen af billetter kommer til at ske løbende gennem en online-booking platform med af os forudgående fastlagte mulige besøgsdatoer og begrænsninger på antallet af deltagere på hver rundvisning, således som andre museer her i området bliver drevet og til den samme billetpris, som de tager for en rundvisning på et excentrikermuseum.

 

Lisbet Lærke er så meget mere udover at være julehjertekunstner. Hjerterne er kun en lille flig af hendes kunstneriske, kreative og håndværksmæssige evner. Blandt andet er hun en dygtig billedkunstner, tegner, møbelkunsthåndværker, designer, hvilket vil kunne opleves i indretningen,  -  også er hun som noget nyt selv bygherre på de udvendige renoveringer af huset, hvor hendes arkitekttegninger til en facaderenovering mod gaden nu er blevet godkendt til udførelse. 

 

Bygningen, museet kommer til at bo i, er ved at blive renoveret indvendigt i skønvirkestil, så det bliver indirekte også en unik museumsoplevelse, der viser denne stilart indenfor dansk kunst, design og arkitektur.

 

 

Åbningstider 2017:/ Opening hours 2017:

Kunstmuseet Julehjertemuseet, The Woven Heart Art Museum er lukket indtil videre, det vil sige, indtil der er fundet og finansieret et egnet sted til det, samt fundet en hensigtsmæssig driftsform og nogen til at drive det.

 

Museumsbutikken, hvor du kan bestille pynt, er med til at finansiere et nyt sted til museet. Den er altid åben, og du er velkommen til at bestille via E-mail: kulturhulen@outlook.dk. Husk at skrive din egen E-mail og andre kontaktoplysninger korrekt, ellers kan vi ikke kontakte dig.

 

The Woven Heart Art Museum is closed in 2017.

The online museum shop which is finansing a new place for the museum, is always open.

Åbningstider 2016 / Opening hours 2016.

2016 exhibition/ 2016 udstilling "H. C. Andersen Passion2:

Lørdage og søndage i perioden fra d. 29/10- til d. 18/12, kl 15-18 på følgende dato:

 

Oktober: 29.okt, 30.okt. 2016, kl 15-18 (3-6 PM)

November: 5.nov, 6.nov, 13.nov, 19.nov., 20. nov, 26.nov, 27.nov. 2016. kl 15-18. (3-6 PM)

December: 4.dec, 10.dec, 11.dec, 17.dec, 18.dec  2016 , kl 15-18 (3-6PM).

 

Entré: 20 kr for voksne og 10kr for børn, Omvisning på dansk, der starter  klokken hel og halv, er inkluderet i entréen.

 

 Det er ikke tilladt at medbringe hunde, indkøbsposer eller tasker på museet / No dogs or bags allowed in the museum.

 Evt ændringer i åbningstiderne i åbningsperioden annonceres på forsiden øverst. I tilfælde af, at Gribskovbanen ikke kører, f.eks p. gr. a orkan eller andet vejrlig, er Julehjertemuseet lukket dén dag, også selvom vi i følge åbningstiderne skulle have Åbent.

  

Større grupper på 12 personer og derover, såsom skoleklasser, institutioner, plejehjem, m.v. er meget velkomne, og kan i god tid også bestille tid til at se museet på hverdage i åbningssæsonen på følgende tlf. nr 45 48 75 84, spørg efter Julehjertemuseet.

  

Kørestolsbrugere og andre handicappede er også velkommen i museet i følgeskab med egne hjælpere. Der er 2 trin op til indgangen som skal kunne forceres ved egen hjælp eller hjælp fra handicaphjælpere. Julehjertemuseet er hverken statsligt eller kommunalt støttet økonomisk og har derfor har status som en privat samling i en privatejet bygning. Derfor er Julehjertemuseet ikke underlagt de samme regler om niveaufri adgang som offentlige museer. Max. plads til 2 kørestole med hjælpere ad gangen i museet på én gang.

 

Max. antal personer inde museet på én gang: 15 så større grupper må påregne lidt ventetid, før alle har set museet og bedes væbne sig med tålmodighed og varmt tøj til kort ophold i mindre, men overdækket vindfang ved indgangen til  kulturhulen. 

 

Museet ligger i et lånt lokale i en privatejet lejlighed i stueplan, som udenfor åbningstid fungerer som privatbolig. Dette bedes respekteret. De omkringboende beboere kan IKKE besvare spørgsmål om museet. Al information findes på denne hjemmeside samt på FACEBOOK - siden "Julehjertemuseet".

 

Vi glæder os til at se dig i 2016, glædelig jul!

Julehjertemuseet i Tisvilde.