God jul

Vi handler med pynt til små juletræer

Den søde juletid kan snildt blive knapt så sjov, når man skal styrte rundt og lede efter noget så banalt som småt julepynt til éns 45 cm høje juletræ i den lille lejlighed, som skal danne rammen om den store lejlighed. For selvom man bor småt, kan man jo sagtens have plads til og lyst til at holde en smuk jul.

Derfor fandt vi på at lave en specialbutik med pynt til et lille juletræ som en del af museumsbutikken ved indgangen til Woven Heart Art Museum. Så kan du nøjes med at tage ét sted hen, når du skal pynte dit lille træ. Du behøver ikke at se museet for at købe julepynt, hvis du ikke har lyst.   For uanset, om du er til retro-, vintage, nordisk eller nostalgisk julepynt, så har du mulighed for at købe det hjem på postordre hos os.


Vores udvalg af pynt til små juletræer finder du i menuen ude i venstre side under denne sides navn.

Vi har for overskuelighedens skyld delt det op i varetyper og temaer, hvor varenumre og lagerstatus står under varetyperne, så du hele tiden kan se, hvad vi kan levere her og nu, også du kan være sikker på, at vi har varen hjemme FØR du bestiller, også det er nemt for os at vedligeholde lagerstatus, også når der er tryk på salget oppe under Jul.

Lisbet Lærke´s designs af julekort, valentinskort, bordpynt, kuglepenne o.s.v.... finder du under punktet "Museumsbutik" . Året igennem designer og håndfremstiller vi selv pynt til små træer. Det er især mini flagguirlander i 3 størrelser, engle, trommer og bukke i strå, toppynt til små juletræer i forskellige størrelser,  Lisbet Lærke har designet, heriblandt verdens mindste flagguirlande i skala 1: 12 med flag i str 3mm x 5mm!

Så isiden lille museumsbutik kan du købe alt, hvad der hører til et smukt juletræ i størrelser, der ikke tynger grangrenene nedad, og i mængder, så du ikke står med 1/2 pakke kugler bagefter, som du ikke har brug for.

Museumsbutikkens postordresalg har normalt åbent hele året rundt, så du behøver ikke nødvendigvis vente med dine julepyntindkøb til november og december, hvor du også skal købe julegaver. Men i øjeblikket har vi lukket, fordi vi er i gang med at renovere den bevaringsværdige bygning, som kommer til atcrumne vores unikke samling. 

Mange af vore produkter bliver også brugt til pakkekalendergaver. Større ordrer på vores eget håndlavede pynt fra Design By Lisbet Lark under menupunktet   "Handmade" modtages gerne allerede fra januar hvert år.

Overskuddet fra salget af julepynt til små juletræer går ligesom billetsalget til at finansiere og udvikle de kommende års woven heart art tudstillinger den kommende drift af samlingen, rengøring, lys og varme i åbningsperioden.


Postordre bestilling er pt indstillet, men sker normalt efter denne procedure, som sikrer, at vi IKKE skal ind og  trække betalingen på din konto og at du altid kan se, hvilke varer vi kan levere nu og her, FØR du bestiller. 


1) Lav en samlet liste over de varer, du ønsker at bestille hos os med angivelse af varenr og antal.

2) Gå ind under  menupunktet i venstre side af skærmen, der hedder "Kontakt".

3) Skriv din bestilling i en besked til os. D.v.s varenummer og antal.

4) Herefter modtager du en ordrebekræftelse pr mail på, at vi har dine varer på lager med en samlet pris inkl. forsendelse og et bankkontonummer, du skal overføre pengene til. Du kan også betale via PAYPAL, en betalingsmåde, vore kunder i udlandet ofte vælger. Husk at skrive Fakturanr på dén faktura, du får tilsendt, i "Meddelelsefeltet" til bankoversførslen, så vi hurtigt kan finde din betaling i bogholderiet. Mens alt dette finder sted, bliver dine varer reserveret til dig på hjemmesiden, taget ud af varelagerbeholdningen her på siden og pakket, så andre ikke kan bestille dem medens handlen står på.

4) Når vi har registreret din betaling og sikret os, at vi har den rigtige leveringsadresse, bliver din pakke sendt afsted til dig.

 Glædelig jul!

 - og velkommen til The Woven Heart Art Museum s specialbutik  med pynt til små juletræer.